sök

måndag

Veckan som gick

Spenderade jag såhär:Byggde upp Maria Åkerberg Glow event på Drottninggatan. Tillsammans med min bror Ivan, Ständiga sekreteraren Iréne, Mikael & Maria Åkerberg. Det blev en väldigt trevlig och lyckad tillställning tack vare alla inblandade. Stort och hjärtligt TACK!

Mikael och Maria Åkerberg. Inspirerande människor!
 Sen blev det måndag, inbjudna Återförsäljare, press och bloggare bjöds på champagne, färskpressade juicer, snittar, tilltugg allt från Broms Catering, inspirations föredrag, presentation utav nyheten Foundation Glow och mingel. Den som ville fick klämma och känna på Maria Åkerbergs sminksortiment som jag och Ivan hade dukat upp.
Bilderna ovan är lånade från; Skogsro Spa, Karriärkvinna.se , För dig hb, Gogreen make up.

Blommor på väg hem i bilen.
Sen gjorde vi om allt, men denna gång i omvänd ordning.  Packade ihop och tackade för oss.
 
Måndag kväll: Rekvisita i väntan på att returneras.Eftersom jag tycker att det här är så roligt med att bygga upp bilder och miljöer så tackade jag naturligtvis JA! när en fantastisk person undrade om jag ville hjälpa till vid en plåtning i dagarna 3. Eller egentligen var det ju flera olika plåtningar, olika bilder åt samma kund på olika locations.


Så, packa upp, packa ner, upp o ner för trappor, bära/släpa, leta rekvisita.

Edin på Dusty Deco demonstrerar lampa.

Location nr.... jag komme rinte ihåg. 2? 3? 4? fint var det iaf. Här var jag för nästan exakt 1 år sedan (eller var det 2 år sedan?) , då med fantastiska, glammiga och Black Orchid doftande Charlotte Pettersson från Sköna hem, när jag var assistent där.

Hej Charlotte!

Sköna hem nr.7 2011

Inne i den fantastiska villan. Tråkig utsikt ellerhur? VEM skulle vilja bo HÄR?! Så mycket ljus, så mycket konst, härliga paneler, pool, underbart litet växthus, brygga... nä. fy.

På nästa ställe möttes vi av det här tråkiga, vardagliga omslaget på golvet i entrén.

The only way is up. Högst upp väntade en otrolig studio/lägenhet. kritvit. med fönster från golv till tak. Jag vet inte om jag får skriva vem som bor här. Så jag låter bli.

Lou-Lou Lovely

Tänkte på min vän Maria. En natt hade hon drömt att vi var i Paris. Utklädda till Geishor. Med skägg och mustasch. Som strippade ackompanjerade av ett jazzband i en rökig lokal full av löst folk. Why not.
När jag kom hem, trött och lycklig men ändå fylld av positiv energi, så tog jag tag i blommorna från Maria Åkerberg eventet som jag haft i en hink i några dagar. Snittade om dem och satte dem i olika vaser hemma.

Illustration: Åsa Wikman. Jag vill ha den undulaten som en tatuering. Får jag göra så Åsa?
Sen har jag cyklat överallt! Äntligen fick jag min cykel inlämnad och lagad och det betyder att jag äntligen kan ta mig från A->B på det bästa sättet som jag vet!
 Cyklade igenom Jardins de Tuileries ett antal gånger, fina planetaringar det är överallt i stan i år, har ni sett det?!

Stockholm Våren 2012: It´s all about the FLOWERS! LOVELY!
Ja, jag var tvungen att smygfota medan jag trampade förbi på cykeln.
 Sen har jag cyklat lite till. Bland annat till och från Hornstull där jag har haft turen att få se den här uppenbarelsen. Vissa människor ser man på exakt samma plats, vid samma tidpunkt olika dagar. Hon klär sig alltid monokromt, och ser fantastisk ut, särskilt i motvind, när textilierna fladdrar elegant och hon verkar sväva fram på trottoaren. Är det little Edie?! Eller någon av karaktärerna från Giulietta degli Spiriti?

Karaktär från Giulietta degli Spiriti.

Little Edie


Har cyklat över Brooklyn bridge. i med- och motvind.

...och uppför helvetes backen No 1.

Cyklade en tur till Antwerpen när jag ändå var igång.

...och på vägen till och från alla dessa fina platser och människor och möten utsätts jag för den här vyn. DAGLIGEN. I ur och skur. Come daylight, come night time... Stockholm. I mitt hjärta... ? Fint är det iaf.

Sen fick jag en till blomsterkvast som blivit över från en plåtning. Snittade om, och arrangerade till det här som syns på bilden.
Sammanfattning av veckan som gick: F A N T A S T I S K. Jag vill ha mer av allt. Och ägnar resten av den här veckan till just det. Som Wonna sa: If you can dream it, you can make it.

Wonna Il de Jong
4 kommentarer:

Carolina sa...

Oh my my WHAT A WEEK! Lovely!
Bildregn och du låter "läsaren vara med"... det var en - eller två - kloka män som sa det en gång till mig... värt.

Men du - you better sms eller mail me about who's living in the kritvita lägenheten...

Åsa sa...

Dennis! Snygg blog :)
Haha, vill du tatuera min undulat? Ah, what an honour! Ifall du villd et sa kan jag skicka en at dig,

ha det gott!
best,
Åsa

Hanna Bomler sa...

DENNIS VI SKA HA EN BLOMHÖRNA I LOKALEN OXÅ!

Anonym sa...

C'est supercool, comme d´habitude!!
xxx, Lou-Lou