sök

måndag

HEJ!Den här bloggen är rätt ny. Efter att ha känt att "Det där med bloggande verkar så tidskrävande, jobbigt och alla andra har ju redan gjort det i flera år nu + orka starta ÄNNU en blogg som ska handla om inredning, färg..form...inspira...Gäsp.".

MEN.
 Så tyckte jag ändå någonstans att det skulle ju vara roligt att samla intrycken och dela med sig utav dem. Till dem som orkar bry sig. Till dem som precis som jag, gillar färg. Och inredning. Och lite konst. Och lite arkitektur. Och lite historia, kankse. Och Trädgård! Och lite mode. osv.
Men framför allt; BILD. Fascinerande det där med bilder och foton. Jag kan ägna timmar åt att tänka på en bild, ett särskilt ögonblick, en stämning. Hur man kan förändra en stämning i bilden med hjälp av bland annat färg...  blablabla. (spolar framåt...)

Hursomhelst.

Igår ändrades namnet på bloggen från Agencia Valencia till Agencia Valencia & Studio Bomler.
För jag delar mitt starka intresse och tankar om bild osv med just Bomlan.
När vi ses brukar vi ofta prata i mun på varann, högljutt, snabbt och exalterat. Oftast handlar det om olika härliga färgkombon vi vill testa, något material, en stol/lampa/sko/väska/växt... Tanken är att vi ska samla några av dem intrycken just precis här. Under gemensamt flagg, men ändå på var sitt håll.

 Studio Bomler är min vän och frilanskollega Hanna Bomler som fram till i sommar assar på tidningen Sköna hem.

Hon älskar färg, inredning, trädgård, bakelser, sneakers, sten och marmor och Inga Sempés grejer bland annat. Bland hennes planerade stopp 2012 fnns; New York (igen), Barbados (igen, orka) London (där hon bott), Milano (gud vad varmt det var, thank god för att vi åkte till Como sen!) och Köpenhamn (LÄNGT!).

Agencia Valencia består av mig, Dennis Valencia.
Frilansande inredningsstylist som gör redaktionella uppdrag och reklamuppdrag. Har jobbat som inredningsassistent på tidningen Sköna hem 2010-2011 bland annat. Visual Merchandiser i botten och har ett starkt intresse för färg, form, historia, trädgård. Älskar att resa (favoriter i repris; Antwerpen (lite som Gbg fast mer haute couture), Paris, Barcelona (lång förälskelse), Amsterdam(jordaan! Spegelkvarteren! Hermitage museet! Artis de partis figuren!), Köpenhamn(LÄNGT! igen..), N.Y. Snart; Edinburgh, Milano mfl.). Är helt hooked på att paddla kajak och blir alltid lika hänförd av Patricia Urquiolas grejer. Hemsida; dennisvalencia.seVi har en hel del gemensamt (same-same but different) och kommer att bjuda på random snygga bilder som vi hittar på nätet och i bloggosfären. Däremellan slänger vi in lite eget producerat material. Lite musik, någon trädgård och kanske en dans.

Varmt välkommen hit iaf. och hoppas att du gillar det du snart ska få se mer utav.
Det här kommer att bli kul!

Allt gott!
Agencia Valencia & Studio Bomler


4 kommentarer:

CAROLINA sa...

LOVE IT!!!!

Åsa sa...

Vilket team, det här kommer bli superbt! Hälsa Anna så mycket från Åsa i London ;)

xxx

Marie Soderberg sa...

Heeej! ååh det här ser jag verkligen framemot, KUL!..Jag blev intipsad hit från din galet rara bror Ivan..lääängtar till nästa inlägg..guuud så underhållande du skriver. tjing

Dennis Valencia sa...

Vad roligt att ni gillar det!
Tack för att ni tittar in och välkomna tillbaka snart igen.
Allt gott!